Bring gløden tilbage i din hud

Biosource Total Renew Oil Cleanser giver din hud den smukke forårsglød, som den fortjener. Koso Ahmetaj fra Matas i Hvidovre har længe kæmpet med tørhud, men det er slut, efter hun lært renseolien fra Biotherm at kende.

Koso fra Matas elsker Biosource Total Renew Oil Cleanser
Så godt kan andre lide artiklen:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

En renseolie et oliebaseret renseprodukt, som du bruger morgen og aften til at rense makeup og bakterier af huden med. En renseolie gør det nemmere af få lidt ’hårdere’ produkter, som vandfast makeup, af. Og så er det ikke nødvendigt at bruge et hav af vatrondeller, når du bruger renseolie, det hele kommer nemlig af på én gang. Derfor anbefaler materialisten, Koso, Biosource Total Renew Oil Cleanser fra Biotherm til at rengøring af din hud både morgen og aften.

Hvad er det særlige ved Biotherm Biosource Total Renew Oil Cleanser?

Det helt særlige ved renseolien fra Biotherm er følelsen efter brug. Min hud får en helt speciel glød, hvor du klart kan se hvor meget fugt, den faktisk tilfører. Det skyldes den specielle ingrediens Life Plankton, som Biotherm bruger i alle sine produkter. Life Plankton kommer fra vandkilderne, der løber langs bjergene i Pyrenæerne og indeholder mere end 35 næringsrige stoffer fra proteiner til aminosyrer og så videre.

Biotherm Biosource Total Renew Oil Cleanser fra matas
Biotherm Biosource Total Renew Oil Cleanser, 225 kr. Fås på matas.dk

Hvordan bruger du renseolien?

Jeg fugter først mit ansigt med lidt lunkent vand for at åbne mine porre op. Dernæst fordeler jeg to pumpeslag af Biotherm Biosource Total Renew Oil Cleanser i mine hænder. Selve renseolien har en gelagtig konsistens, der bliver skummet op, når du fordeler den i ansigtet. Det er vigtig, du bruger cirkulære bevægelser, når oilen fordeles, da det hjælper den med at trænge ind i huden hurtigere. Efterfølgende kan du med fordel skylle det overskydende produkt af med vand eller tørre det af med en klud.

Bør man følge op med en ansigtscreme efter renseolie?

Jeg følger altid min renseolie op med et lækkert serum, da jeg foretrækker den lette konsistens, fordi renseolien er en del tykkere. Hvis du ikke afslutter med et serum eller en creme efterlader du huden åben og sårbar – så dette step må du aldrig springe over.

Er der noget særligt, man skal være opmærksom på, når man bruger en renseolie fremfor rensevand?

Det er i virkeligheden en smagssag om man er til renseolie, rensemælk eller rensevand. De fleste hudtyper kan nemlig godt tåle lidt tungere konsistens, mens vi venter på varmere vejr. Men jeg kan slet ikke udtrykke nok, hvor vigtigt det er at huske at rense sin hud. Jeg synes, Biotherms Biosource Total Renew Oil Cleanser er fantastisk til tør hud, som jeg kæmper meget med. Men det betyder ikke, at en rensemælk eller rensevand ville være dårligere til at rense min hud, det er blot renseolien, jeg foretrækker.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (No Ratings Yet)
Scroll ned til næste artikel