Sådan farver du dit hår – nemt og skånsomt

Drømmer du om at friske din hårfarve op, men er du bekymret for at kaste dig ud i projektet selv og den skadelige kemi, der følger med? Så læs med her, for den “grønne” og nemme hårfarve til hjemmebrug findes faktisk

Så godt kan andre lide artiklen:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5

Med en ny hårfarve kan du forny dit look, puste liv og glans ind i lokkerne og dække eventuelle grå hår. Hårfarve er dog også en lidt udskældt størrelse, da den kan være skrap for hud og hovedbund og desuden være en besværlig ting at kaste sig ud i selv. Men sådan behøver det ikke at være. Hos Matas finder du nemlig de ekstremt skånsomme og plejende hårfarver fra italienske Biokap, som ikke bare laver nogle af de reneste hårfarver på markedet helt på højde med de produkter, økologiske frisører bruger i dag, men også har formået at lave en revolutionerende hurtigtvirkende hårfarve, som får selv de mest travle kvinder til at klappe i deres hænder.

Vidste du, at Biokap Nutricolor Delicato er nikkel- og dermatologisk testet og egnet for veganere?

En “grøn” hårfarve

10 minutter! Så hurtigt kan du nemlig opfriske din hårfarve, hvis du vælger Biokaps Nutricolor Delicato Rapid. Lige som Biokaps andre hårfarver er den ‘grøn’, hvilket vil sige, at hårfarven er uden unødvendig kemi som ammoniak, silikone, parabener, parfume og farvestofferne PPD (Para-Phenylenediamin) og resorcinol, som EU’s videnskabelige komite for forbrugersikkerhed har vurderet er allergifremkaldende. I stedet bruger Biokap plejende og styrkende planteekstrakter, risprotein og fugtgivende og blødgørende økologisk arganolie, så du får en lækker cremet hårfarve, som rent faktisk gavner dit hår og hovedbund, mens du farver det. Resultatet efter blot 10 minutter er velplejede lokker med en varm, glansfuld og naturlig farve. Ja, selv grå og hvide hår dækker Nutricolor Delicato Rapid 100 procent.

biokap nutricoloer
Biokap Nutricolor Delicato Rapid, fås i 6 nuancer, 130 kr. Fås på matas.dk

Sådan bruger du Biokap Nutricolor Delicato

  • Start med at lægge det medfølgende engangskappe omkring skuldrene for at beskytte dit tøj
  • Børst dit hår godt igennem – håret skal være tørt
  • Påfør nu den beskyttende creme, der følger med, langs din hårgrænse, så farven ikke smitter af på huden
  • Klem hårfarven ned i “fremkalder-væsken” og ryst flasken grundigt
  • Start med at påføre farven i hårgrænsen og i din foretrukne skilning Hårfarven er en cremefarve, hvilket gør den supernem at arbejde med.
  • Påfør i resten af håret ved at gå frem skilning for skilning
  • Massér til sidst farven godt ind og lad den sidde i ti minutter
  • Du skal ikke bekymre dig om, hvordan farven ser ud, når du påfører. Den er ikke guidende for det endelige resultat
  • Skyl nu farven ud omhyggeligt og vask det med den medfølgende shampoo

Tip! Har du minde end 50 procent gråt hår, kan du vælge en hårfarve, der rammer din naturlige hårfarve. Er dit hår mere end 50 procent gråt, så vælg en mørkere hårfarve end din naturlige nuance.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel