5 tips til at få dine beautyprodukter til at holde længere

Gør din makeuprutine mere bæredygtig ved at vedligeholde og optimere dine produkter og pensler, så du har dem i meget længere tid.

beautyprodukter til at holde længere
Så godt kan andre lide artiklen:
2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5

Her er mine fem bedste tips til, hvordan du får dine beautyprodukter til at holde længere og får det meste ud af dem. Det er godt for miljøet og din pengepung:

1.Vask dine pensler

Rengøring af pensler giver god hygiejne og får dine pensler til at holde i mange år. En god tommelfingerregel er at vaske dine pensler hver anden uge med en mild hårshampoo (anvender du dine pensler på andre end dig selv, skal de vaskes hver gang!).

Rudolph Hair, er en mild shampoo, som er perfekt til t rense makeupbørster i
Rudolph Care Hair Blossom Shampoo, 50 ml, 75 kr.

Sådan vasker du dine pensler:

Hæld lidt mild hårshampoo ud i den ene hånd, og bevæg penslen rundt i shampooen i lette, cirkulære bevægelser, indtil det skummer op.

  • Hold penslen ind under lunkent vand – vær meget opmærksom på, at der kun kommer vand på selve hårene og ikke op ad skaftet på penslen. Det ødelægger limen og kan få hårene til at løsne sig.
  • Når al shampooen er ude, træk forsigtigt vandet af hårene på penslen.
  • Læg penslen horisontalt til tørre. Læg den på kanten af et bord, således at hårene har luft rundt om sig. På den måde tørrer penslen hurtigere og bedre.

OBS: Stil ikke penslen vandret op, da vandet vil løbe ned i limen og løsne hårene.

2. Skru låget på

Cremede øjenskygger er fantastiske og gudesmukke, men de kan have en tendens til at tørre ud. Tag derfor den mængde øjenskygge ud du skal bruge, og luk derefter produktet igen (med det samme). Ingen udtørrede øjenskygger i sigte!

3. Snyd dig til mere læbestift

Er din yndlingslæbestift tom, når du skruer den op? Fortvivl ikke, der er meget mere produkt tilbage. Med en læbepensel kan du nemt få det sidste ud af din læbestift, for der gemmer sig masser af læbestift nede i selve røret. Simpelt, men effektivt.

læbepensel fra Estee Lauder
Estée Lauder Lip Brush 35 200. kr.

4. Tabt produkt er ikke spildt

Hvis du har tabt din blush, øjenskygge eller pudder, er det ikke ensbetydende med, at du skal smide dem ud. Hæld den over i en lille plastikbeholder med skruelåg. Det vil gøre den nemmere for dig at anvende produktet og transportere det. Ingen penge ud ad vinduet.

Små æsker i plastik fra nomes i rejsestørrelser til f.eks. makeup, cremer mm
Nomess Jars 5 Bøtter til Rejsen, 69 kr.

5. Brug kun den mængde, du behøver.

Få meget mere ud af alle dine essentielle makeup- og hudplejeprodukter ved kun at bruge den mængde, der er nødvendig. Her er den ultimative guide til, hvor lidt produkt du faktisk behøver:

  • Cleanser = én mandel
  • Fugtighedscreme = to små rosiner
  • Øjencreme = to peberkorn – ét til hvert øje
  • Serum = én ært
  • Solcreme = én stor vindrue per kropsdel
  • Shampoo = ét hindbær til kort hår og ét jordbær til langt hår
  • Balsam = ét kirsebær til kort hår og to store blåbær til langt hår
Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel