5 beautylooks fra SS19 vi elsker

Ny sæson - nyt makeuplook. Vi har set på sæsonens nye makeuptrends og de looks vi blev præsenteret for på de store SS19 show. - Se vores favoritter og det, der inspirerer os.

Beauty looks SS19 Anna Sui
Så godt kan andre lide artiklen:
7 votes, average: 2,00 out of 57 votes, average: 2,00 out of 57 votes, average: 2,00 out of 57 votes, average: 2,00 out of 57 votes, average: 2,00 out of 5

Makeuptrends, skal du selvfølgelig altid tage med et gran salt. De looks vi ser ved de store shows, er for de få og særlig modige. Men i detaljerne og de overordnede tendenser er der masser af inspiration at hente.

Grøn er godt

En lækker, mørkegrøn eyeliner indrammede modellernes øjne på cool og elegant facon til Cividinis SS19-show i Milano. Vi du gøre tricket efter, så gør som Cividini,  og hold resten af looket helt enkelt med en lys øjenskygge, sort mascara og masser af glans på læberne.

cividini SS19 | SKØN foto mondadori
Cividini SS19 Foto: Mondadori

Holografiske detaljer

“The No Makeup Look” er en klassiker til modeshows (og in Real Life), men til Anna Suis SS19-show havde makeupguruen Pat McGrath lige givet looket et lækkert tvist med holografisk highlights. kigger du derfor nærkere på skønne Bella Hadid, vil du ane en metaliskeffekt over amorbuen og på midten af øjenlåget, der fangede lyset flot, når hun travede ned ad podiet.

Anna Sui SS19 | SKØN foto mondadori
Anna Sui SS19 Foto: Mondadori

Tone-i-tone

Et varmt tone-i-tone-look gav modellerne hos Alberto Zambelli en enormt lækker glød og flot renhed. Looket emmer af sommer, og vil du selv kaste dig ud i det, så find en mat gylden-orange blush, som du både lægger på kinder og øjne. Resten af looket holdes super enkelt: med sort mascara, en lys streg i den våde kant og matte, nedtonede læber.

Alberto Zambelli SS19 | SKØN foto mondadori
Alberto Zambelli SS19 Foto: Mondadori

Røde franske læber

på de fleste SS19-shows havde modellerne naturlige eller nude læber. Men ved de franske shows lyste modellerne op med klassiske røde læber, som de Parisiske kvinder er så kendt for. Ved Chanels show, som blev Karl Lagerfelds svanesang, var alt fokus på læberne. Modellerne havde fushia-røde matte læber, sort mascara på både over- og undervipper, men der udover ingen makeup.  Klassisk fransk og altid smukt.

Chanel SS19 | SKØN Foto MEGA
Chanel SS19 Foto: Mega

Øjne så store som Twiggy

Ved Pradas show, havde den altid inspirerende makeupguru Pat McGrath sat alt fokus på vipperne i et 60’er inspireret look, der leder tankerne hen på Twiggy. Men ultrakort pandehår (som helt sikkert trender denne sæson) ser det smukt ud med lange øjenvipper med mascara på både over- og undervipper. Ser du efter, har modellerne fået tegnet ekstra vipper på øjenlågene, som giver effekten af lange vipper. Læber og bryn er helt, helt lyse, så alt fokus er på øjnene.

Prada SS19 | SKØN Foto Mega
Prada SS19 Foto: Mega

 

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (7 votes, average: 2,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel