Hudforkælelse mellem himmel og hav

I Københavns havn finder du en helt ekstraordinær skønhedsoase i en ombygget gammel lossekran - Amazing Krane. Her testede SKØNs redaktør en ansigtsbehandling, hun sent vil glemme

SKØNs redaktør tester behandling hos Amazing Krane
Så godt kan andre lide artiklen:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Kender du de skønhedsbehandlinger, hvor du hele tiden er spændt på, hvilke lækkerier behandleren nu disker op med? Sådan en behandling prøvede jeg for nylig, da jeg besøgte vel nok Danmarks mest unikke spasted, Amazing Krane, som er indrettet i en cool, gammel lossekran, der svæver 15 meter over Københavns Havn. I årevis blev kranen brugt til at bugsere kul, men nu tjener den blandt andet som søstersalon til spa-universet Amazing Space, og tjekket som indehaveren Laura Bonné jo er, er kul naturligvis en gennemgående detalje. Det giver bestemt også god mening, da kul er kendt for sine rensende egenskaber og er en voksende trend i beautyindustrien.

Deep Chacoal Treat

Jeg har booket en ʻDeep Charcoal Treat’ – en dybderensende ansigtsbehandling, som skal vise sig at blive en af de bedste, jeg har prøvet. Det er den dygtige Elsie, jeg er kommet i hænderne hos, og hun kan sit kram. Efter at hun har installeret mig i det stilrene lokale med en imponerende udsigt til det rå havnemiljø, og jeg har fået serveret et aloe vera-shot med kul, en lækker frossen passionsfrugt og et glas vand med agurk og en kulstang, kan behandlingen gå i gang.

Plads til kontraster

Seancen begynder med en grundig massage af ryg, nakke og skuldre, og det er tydeligt, at Elsie er vant til at give kropsmassager. Jeg er vild med, at hun bruger varme lavasten og afslutter med kølige krystaller i massagen. Det er en skøn og overraskende kontrast og ekstremt sansestimulerende.

Kul, mineraler og ekstra væske

Så er turen kommet til mit ansigt, som bliver afrenset og eksfolieret med fint kulstøv og derefter dampet blidt, så porerne kan åbne sig. Elsie konstaterer, at min hud tørster en smule, og jeg gerne må være mere gavmild med hudpleje på mit bryst, så det skriver jeg bag øret. Nu til den lidt onde del: dybderensen. Man må jo lide for skønheden og en ren hud! Heldigvis er der ikke så meget at komme efter i dag, så Elsie går hurtigt videre til stjerneproduktet; den sorte ansigtsmaske med kul og mineraler, som føles dejligt kølende mod huden.

Husk! Fugter du huden indefra, får du også meget mere glæde af det, du smører på huden udefra.

Gode vibrationer

Imens den får lov at virke, bliver mine arme og hænder masseret, og jeg nyder hvert et minut. Jeg nyder også roen i den gamle kran, som kun vibrerer let, da et par gæster bruger trappen op til mødelokalet under os.

Intet bliver overset

Jeg bliver lullet længere ind i min døs, da Elsie peeler ansigtsmasken af og går i gang med ansigtsmassagen. Igen kommer sten og krystaller i brug, og sanserne bliver også forkælet med den ene velduftende terapeutiske olie efter den anden – alle sammen udviklet af Amazing Space. Elsie formår at massere steder på mit ansigt og min hals, jeg ikke anede var så anspændte – ja, selv inde i min mund får hendes fingre (iklædt bløde plastikhandsker) has på spændingerne langs kinderne. Intet bliver overset i en ʻDeep Charcoal Treat’, og efter 100 minutter i det her ekstraordinære skønhedsunivers mellem himmel og hav kan jeg bare sidde og nyde fem minutters fred og ro – og en usædvanlig blød og strålende hud uden et eneste rødt mærke – inden jeg atter skal tilbage til virkeligheden og landjorden.

Elsies 3 tips til en sund sommerhud

  1. Hold igen med frugtsyrepeeling om sommeren. Brug hellere en ansigtsscrub med blide korn. Frugtsyren kan nemlig virke lidt for skrap på huden, som bliver mere sensitiv over for solen. Elsker du din frugtsyre, så brug den kun om aftenen, og pas ekstra godt på huden dagen efter med en god SPF.
  2. En flot sommerhud har brug for væske og meget gerne væske af den spiselige slags, for drikker du ekstremt meget vand, risikerer du at skylle alle de vigtige næringsstoffer fra kosten ud af kroppen. Spis derfor en masse vandholdige grøntsager, olier med omega-3, og supplér med aloe vera-juice, som fugter huden indefra.
  3. Udnyt tiden hjemme i sofaen om aftenen ved at bruge en Gua Sha-sten til at give dit ansigt en drænerende og udglattende massage. Brug den sammen med et par dråber abrikoskerneolie.

Det testede vi hos Amazing Krane

Amazing Face – Deep Charcoal Treat (100 min.), 1.800 kroner.

Amazing Krane vandt meget velfortjent prisen for “Årets salon” ved Danish Beauty Award i år.

Læs mere på amazing-space.dk her

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (No Ratings Yet)
Scroll ned til næste artikel