“Min hud får mig til at føle mig smuk”

Smukke Pernille Rosendahl kender alt til et hektisk liv med for lidt søvn, lange arbejdsdage og mad på farten. Travlheden sætter dog ingen spor på hendes hud, da hun sørger for at lade op i perioder og holder sin hud smuk og sund med bestemte rutiner, du nemt kan kopiere.

Pernille Rosendahl spiser Imedeen
Så godt kan andre lide artiklen:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5

Det handler ikke om at se yngre ud for enhver pris, i hvert fald ikke hvis du spørger den danske sangerinde Pernille Rosendahl. For hende handler skønhed mere om ikke at se ældre ud, end hun er – eller føler sig – og derfor hjælper hun sin hud alt det, hun kan, for at den kan holde sig smuk, stærk og strålende.

I 10 år har jeg trofast taget deres hudplejetabletter. Jeg er med andre ord fan!

Sådan holder Pernille sin hud smuk

For Pernille handler det især om, at skønhed kommer indefra, hvilket afspejler sig i hendes kostvaner, men hun har også et par andre tricks oppe i ærmet, som gavner huden, og dermed er en stor del af grunden til, at hun føler sig smuk.

1.

Nyd det kolde gys

På modige dage slutter Pernille morgenbadet af med en kold skyller. Det kolde vand sætter gang i blodcirkulationen, så næringsstoffer og ilt transporteres mere effektivt ud i kroppen og til hudens celler.

2.

Sig ja til jojoba!

Pernille sværger til olier – især jojoba, som hun smører sin krop med hver morgen efter badet. Faktisk har jojobaolie været kendt for sine fantastiske egenskaber i tusinder af år og er eksempelvis blevet brugt af de gamle indianere. I dag finder du jojobaolie i mange hudplejeprodukter, fordi den plejer og fugter huden effektivt.

3.

Vand skal der til

Hele dagen igennem fugter Pernille huden indefra med rigelige mængder af vand. Vand er vigtigt for, at kroppen kan fungere, så drik typisk mellem en til halvanden liter om dagen alt efter behov. Men ikke mere, for enten ender det alligevel bare i toilettet, eller også sveder du det ud.

4.

Spis varieret

Pernille tror på, at du kan spise dig til skønhed indefra. Hun spiser varieret med fokus på årstidens råvarer og er især tilhænger af fed fisk, avocado, mandler, æg, gulerødder og kål. Alt sammen gode og berigende kilder til sunde fedtstoffer og næring, som din krop og hud har brug for.

5.

Brug hudpleje på tabletform

For nylig afslørede Pernille på sin Instagram, at hun i 10 år har været trofast bruger af Imedeen Time Perfection. Tabletterne indeholder vigtige næringsstoffer som blandt andet fiskeekstrakt, C-vitamin og zink og arbejder indefra for at få huden til at se yngre ud i længere tid.

Imedeen timeperfektion
Pernille er ikke bare fan af Imedeens hudplejetabletter, hun er også netop blevet valgt som Imedeens nye danske ambassadør. Imedeen Time Perfection, 60 tabletter, 449 kr. Fås på matas.dk 

PP-IME-DNK-0350

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel