Filorga tager din hud til nye højder

I mere end 35 år har franske Filorga Laboratories udviklet løsninger, som effektivt forbedrer hudens kvalitet. Hemmeligheden ligger i et helt unikt kompleks, der bliver brugt i injektioner og i en hudplejeserie, som i år kan fejre 10-års jubilæum og gør det med en ganske særlig nyhed.

Vi skal skrue tiden tilbage til slutningen af 1970’erne. Den unge, franske læge Michel Tordjman, der har speciale i æstetisk medicin, går og tumler med tanker om hud, og hvorfor den ældes, og kommer frem til den overbevisning, at det er hudens kvalitet, der har størst betydning for hudens ældning.

Han går derfor i gang med at udvikle et polyrevitaliserende kompleks – en hudforyngende cocktail med over 50 aktive ingredienser, som hudlæger og andre specialister inden for æstetisk medicin kan injicere i deres klienters hud. 1978 bliver således startskuddet til Filorga Laboratories og til succeshistorien om komplekset NCTF.

Filorgas genistreg

Dr. Tordjmans NCTF, som er en forkortelse for New Cellular Treatment Factor og et navn, komplekset faktisk først får 10 år senere, i 1988, viser sig at være en genistreg for Filorga, da injektioner med NCTF hurtigt skaber resultater, hvis lige ingen har set før.

Komplekset består af over 50 vitaminer, mineraler, aminosyrer coenzymer og antioxidanter og opfører sig som et decideret “ungdomsboost” ved at rette op på markante tegn på hudældning som ujævn hudtone, tab af fugt, fasthed og udstråling samt synlige linjer og forstørrede porer. Dr. Tordjman opnår nøjagtigt det, han satte sig for i 1978, nemlig at forbedre folks hudkvalitet.

Bedre hud uden nåle

Selv om hudforyngende behandlinger med hyaluronsyre, botox og lignende for alvor eksploderer i 90’erne og i 00’erne (og efterspørgslen bestemt ikke er aftaget!), er der naturligvis mange mennesker, som aldrig kunne drømme om at lægge sig under nålen for at få fyldt rynkerne ud.

Det gør Filorga i 2007 noget ved og lancerer deres allerførste Medi-Cosmetic-hudplejeserie inspireret af den teknologi og de anti-age-løsninger, firmaet efterhånden mestrer til perfektion. Stjernerne i produkterne er ikke overraskende Filorgas signaturingrediens NCTF og fugtmagneten hyaluronsyre, og det bedste af det hele er, at de innovative produkter bliver luksus, der er til at betale og dermed tilgængelige for alle.

Tip! Filorgas brug af lufttæt emballage sikrer en bedre holdbarhed og stabilitet af de aktive ingredienser og betyder minimal brug af konserveringsmidler.

Gør nu en forskel på syv dage

Filorgas Medi-Cosmetic-hudplejeserie kan i år fejre 10-års jubilæum, og det bliver bare bedre og bedre. Efter tre års forskning har Filorga netop udviklet NCTF-Reverse; et tre-trins hudplejeprogram, som på bare syv dage lover at kunne forbedre din hudkvalitet synligt.

Det vil sige, de kvinder, der har testet de nye produkter i Filorgas kliniske studie, har oplevet, at deres hudtone er blevet mere ensartet og strålende, rynkerne er blevet mere udglattede, porerne er blevet mindre, og huden føles generelt mere fast og fugtmættet.

Årsagen ligger naturligvis i Filorgas unikke NCTF-kompleks, hvis koncentration ovenikøbet er blevet tidoblet i de nye produkter. Faktisk indeholder hvert produkt en koncentration, der svarer til en injicérbar professionel behandling med det effektive polyrevitaliserende kompleks.

Så kan det godt være, at hudlægens antirynke-nålebehandlinger stadigvæk giver flere nu-og-her-resultater, men i sammenligning med klassiske anti-age-hudplejeprodukter forbløffer Filorgas NCTF-Reverse serie igen og igen.

Vidste du, at …
Filorga til dato har solgt mere end 10 millioner flasker med NCTF-kompleks til hudlæger og plastikkirurger i hele verden?

3 nye trin, din hud vil elske

Filorga netop udviklet NCTF-Reverse; et tre-trins hudplejeprogram, som på bare syv dage lover at kunne forbedre din hudkvalitet synligt.

 1. Essence

  En let og lækker såkaldt Essence inspireret af asiatiske hudplejeritualer. Brug den, efter du har renset huden, og før du lægger dit serum. Den booster fugtbalancen og har detox-effekt på miljøstresset hud.

  NCTF-Essence Priming Lotion, 150 ml, 425 kr. Fås på matas.dk

 2. Serum

  Et hurtigtabsorberende serum, som forbedrer hudens collagen, fasthed og udstråling takket være retinol, planteekstrakter og C-vitaminer.

  NCTF-Intensive High Absorption Serum, 30 ml, 725 kr. Fås på matas.dk

 3. Plej

  Vælg mellem to plejeprodukter, der begge er målrettet rynker, slaphed og manglende glød og blandt andet gør det med ingredienser som hyaluronsyre samt A- og E-vitamin. Vælg den lette lotion med matterende effekt, hvis du har en let fedtet hud. Har du tør hud, skal du gå efter cremen beriget med sheasmør.

Psst! Alle fire produkter i NCTF-Reverse-serien indeholder en koncentration svarende til en injicerbar professionel NCTF-behandling.

Værd at vide om hyaluronsyre

Ud over at være en populær ingrediens i hudpleje og i kosmetiske injektioner, er hyaluronsyre faktisk et sukkermolekyle, som naturligt findes i din hud, og som har en afgørende betydning for hudens opbygning. Hyaluronsyre er eminent til at binde vand (1.000 gange dets egen vægt!) og spiller derfor en vigtig rolle i at regulere hudens fugtbalance.

Vidste du, at …
huden hvert årti mister godt og vel seks procent af sin naturlige mængde af hyaluronsyre? Det medvirker til en mere tør hud, synlige linjer og tab af fasthed.

Oplev Filorgas univers i byernes by

Kommer du til Paris, og har du brug for at forkæle dig selv og din hud, så book en behandling hos Filorga Institute i Rue de Lisbonne. Her får du den fulde Filorga-oplevelse i smukke, stilrene omgivelser – og alle ansigtsbehandlinger er skræddersyet til din huds behov.
Læs mere om Filorga på deres hjemmeside