Rynker er ikke bare rynker

Rynker er skønne og fortæller din livshistorie, men det er måske ikke alle rynker, du har lige meget lyst til at ʻeje’. Her har Filorga løsningen med den banebrydende Time-Filler-serie.

filorga-rynker- kvinde uden rynker
Så godt kan andre lide artiklen:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5

Rynker kan være ufatteligt smukke og vidne om et langt og spændende liv. Men rynker er ikke bare rynker. Nærstuderer vi ansigtets linjer, ser vi både de mimiske rynker, de dybe rynker, de overfladiske rynker og rynkerne, der opstår, når din hud tørster efter fugt. Og som om det ikke var nok, oplever flere og flere kvinder med alderen endda også, at morgenansigtet har fået soverynker, der bare bliver siddende alt for længe.

Men sådan behøver det ikke at være. Takket være fransk ekspertise i form af Filorgas hudplejeserie Time-Filler får rynkerne kamp til stregen – også mens du sover. Serien er nemlig blevet udvidet med natcremen Time-Filler Night.

Inspireret af botox og filler

Filorga har naturligvis igen hevet deres effektive Time-Filler Complex op af hatten, så den nye Time-Filler Night, ligesom resten af serien, kan give alle de resultater, vi normalt kun ser inden for æstetisk medicin. Valget af udglattende, volumenskabende, cellefornyende og fugtgivende ingredienser er nemlig inspireret af botox, filler, peeling og mesoterapi. Den er derfor i stand til at multikorrigere de mimiske rynker, de dybe rynker, de overfladiske rynker og tørhedsrynkerne.

Ekstrakter booster og beskytter

Med natcremen introducerer Filorga så endnu et innovativt kompleks, Express Recover Complex.  Den består af ekstrakter fra dild og passionsfrugt, der gør underværker. Dildekstrakt er en kraftfuld elastinbooster, der arbejder på at genoprette hudens elasticitet og dens ʻformhukommelse’, så hovedpuden ikke efterlader tydelige spor på din hud. Ekstraktet fra passionsfrugt beskytter mod oxidativt stress og stimulerer lymfecirkulationen for at eliminere toksiner fra huden, så de ikke længere ophober sig og gør dit ansigt så hævet om morgenen.

Filorga gør en synlig forskel på rynker

Time-Filler-serien, som indtil nu har bestået af dagcreme, serum, øjencreme og maske, er gået hen og blevet bestsellere. Resultaterne taler da også deres tydelige sprog, når kliniske studier viser, at den nu legendariske creme reducerer alle typer for rynker synligt efter blot to måneder. Nu har dagcremen så fået sig en skøn makker, og natcremen vil uden tvivl skabe endnu flere gode resultater. Natten er nemlig ideel til at sætte ind mod ældningstegn, for det er her, cellefornyelsen er maksimal. Om natten arbejder huden på højtryk for at reparere sig selv. Du skal sådan set bare nyde din skønhedssøvn, og du nat efter nat kan vågne op med en mere glat og udhvilet hud.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel