Duft som Ariana Grande

Ariana Grande er sød, sexet og ikke mindst uimodståelig, og det samme gælder popprinsessens velduftende parfumer, som har taget alverdens unge kvinder (og mænd) med storm.

24-årige Ariana Grande fortryller igen og igen med sin smukke stemme, sødme og sensualitet, og den populære og selvsikre sangerinde er blevet en af sin tids mest indflydelsesrige unge kvinder takket være et hav af hits, 57 musikpriser, udsolgte koncerter og 113 millioner følgere på Instagram. Siden 2015 har hun, som den ægte popprinsesse hun jo er, også forført verden med sine skønne parfumer.

Parfumer, der får opmærksomhed

Ariana har fra barnsben elsket parfumer, og da muligheden bød sig for at skabe sine helt egne dufte, greb hun den naturligvis. For den stilsikre sangerinde har det fra begyndelsen været vigtigt, at duftene blev en forlængelse af hendes personlige udtryk, og i Danmark har tre af hendes duftkreationer indtil videre fundet vej til hylderne. Duftene henvender sig helt indlysende til Arianas fans, men også til piger, som elsker at have det sjovt og ikke er bange for at tiltrække sig lidt opmærksomhed med sødmefulde, feminine og flirtende dufte. Snus til Arianas duftgarderobe her, og find den, der matcher dig.

Til daten med ham den søde

Er du blevet inviteret ud af ham den søde, så husk at give dig selv et pift med en charmerende duft, han sent vil glemme. Sweet Like Candy giver et dejligt førstehåndsindtryk med sine forførende og fristende noter af pære, brombær, jasmin og skumfiduser. Nu mangler du bare at finde dit yndlingsoutfit frem, og du er klar til en aften, hvor du er superstjernen! Husk, at parfumen også findes i en smart rollerball lige til at have med i håndtasken.

Til familiefødselsdagen

Ønsker du en blid og feminin duft, er Arianas allerførste duft, Ari, det oplagte valg. Parfumen har et blomstrende hjerte kombineret med sprudlende frugtnoter og varm moskus og er derfor perfekt til dig, der skal til familiefødselsdag eller til brunch med veninderne. Ari findes også i en rollerball, som du kan have med overalt.

Til byturen med veninderne

Sweet Like Candy Limited Edition, som blev lanceret i forbindelse med Arianas Dangerous Woman Tour 2017, er spot on til den næste bytur med veninderne. Parfumen har en flirtende og forførende duft af saftige røde bær, bergamotte og musk og vil med garanti tiltrække opmærksomhed, når du svinger hofterne på dansegulvet. Ja, hvem ved, måske til tonerne af Arianas sprøde stemme?

Ariana Grande Sweet Like Candy Limited Edition, 50 ml 386 kr. Fås på matas.dk

Vidste du, at …
designet til Arianas parfumeflakoner er inspireret af Arianas kærlighed til artdeco-stil, vintagesmykker og Hollywood i de gode gamle dage?