5 parfumer der giver komplimenter

Har du prøvet at få komplimenter for en duft? Redaktionen har samlet en liste over dufte, som har givet os komplimenter. Listen er i vilkårlig rækkefølge og er vores helt personlige liste.

parfumer komplimenter
Så godt kan andre lide artiklen:
6 votes, average: 2,50 out of 56 votes, average: 2,50 out of 56 votes, average: 2,50 out of 56 votes, average: 2,50 out of 56 votes, average: 2,50 out of 5

Dufte påvirker os, og en bestemt parfume kan vække minder og skabe følelser. En parfume, som dufter godt på nogen, kan virke forkert på andre. Og så er der dufte, som bare dufter godt og som man bliver nødt til at kommentere og komplimentere.

Escentric Molecules Molecule 01

Parfume kompliment
Escentric Molecules Molecule 01 30 ml, 550 kr Fås på stylebox.dk

Kultparfumen til både mænd og kvinder. Parfumen indeholder ét enkelt molekylært stof “Iso E Super”, som udvikler sig ved kontakt med den varme hud. Parfumen har fløjlsbløde trænoter og duften pulserer og lever sit eget liv. En duft der ikke dufter men drager alle. Vores projektleder Christine får mange komplimenter når hun har den på.

Chloé Eau de Parfum

parfume komplimenter
Chloé Eau de Parfum 30 ml, 460 kr. Fås på matas.dk

En let parfume med en flirtende blomstrende duft af rose, magnolia og liljekonval samt en diskret antydning af varm amber og elegant cedertræ. For vores digitale journalist Isabella virker duften hver gang, og vi ved præcis hvad hun mener.

Viva la Juicy Eau de Parfum

Parfumer kompliment
Viva la Juicy Eau de Parfum 50 ml, 395 kr. Fås på Matas.dk

Juicy Couture siger selv, at duften er til kvinden der aldrig siger nej til et glas champagne, og som altid er ude på sjov. Om det er det, der gør den tiltrækkende for andre ved vi ikke, men duften af vilde bær, vanilje og jasmin giver vores webredaktør Trine komplimenter.

Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum

parfume kompliment
Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum 50 ml, 565 kr. Fås på Matas.dk

Man føler sig virkelig som en million og en rigtig lady, når man har lady Million på. Duften er sød, men ikke tung. Duftnoterne består af hindbær, neroli (blomsten fra bitter appelsin) og arabisk jasmin. Artikelredaktør Maria elsker den, og vi elsker når hun har den på.

Elizabeth Arden Always Red Femme

Parfume kompliment
Always Red Femme EdT 30 ml, 315 kr Fås på matas.dk

Elisabeth Arden lover, at duften og indfanger kvindens varme og sensualitet, og efterlader et uforglemmeligt duftindtryk – og det gør den også. En skøn blomsterduft, som vores art director Christine allerede har fået komplimenter på. – Og så kan du faktisk også vinde den i denne måned konkurrence

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (6 votes, average: 2,50 out of 5)
Scroll ned til næste artikel